Spyridon

Samenvatting

 

Spyridon levert sinds 2005 programma- en projectondersteuning ten behoeve van bedrijven en instellingen met ICT als een belangrijke structurerende organisatie factor.

Spyridon ondersteunt daarbij vanuit welbegrepen theorie ťn praktijk een breed scala van ondernemingen en individuen in de veranderende bedrijfsvoering door het ontwikkelen van een strategische bedrijfsvisie, opstellen en realisatie van business cases, risico management aanpak,† certificering, Europese aanbesteding tot en met contractmanagement en het direct ďhands-onĒ† begeleiden van migraties en complexe technische implementaties.

Spyridonís succes is gebaseerd op het effectief en inventief ondersteunen van onze klanten en zakenpartners op commercieel, technisch en maatschappelijk gebied. Wij bieden hen daarmee steeds weer optimale slagkracht, gekoppeld aan een hoog onderscheidend vermogen in de markt.

Spyridon werkt samen met een ingespeeld team van praktische generalisten met stevige ervaring op het gebied van strategie ontwikkeling, veranderingsmanagement, financiŽn, high level relatiemanagement marketing en marktonderzoek met een bewezen track record op bestuurlijk en operationeel gebied.

Wilt u meer weten? Stuur een mail naar Rick Spierings op onderstaand adres.

 

 

 

Spyridon Louisweg 145

NL-1034 WR Amsterdam

The Netherlands

Europe

 

 

Mail:††††††††† rick@spyridon.nl

 

 

bezieling in projecten, resultaat in zaken

View Rick Spierings's profile on LinkedIn