Rick heeft zijn sporen verdiend zowel op het gebied van grootschalige klanttevredenheid projecten als de realisatie van diverse risicovolle informatieoplossingen binnen de complexe organisatiestructuur van diverse branches.

Door zijn zowel bedrijfskundige achtergrond, brede/diepgaande ICT en marketing kennis en zijn ervaring met grote budgetverantwoordelijkheden is hij in staat de organisatorische, financiële en technische risico’s van opdrachten te overzien en de eindverantwoordelijkheid te dragen.

Rick heeft het overzicht van de verschillende belangen die alle betrokken partijen met zich meebrengen. Hij heeft het vermogen en de daadkracht om deze naar prioriteit in te delen waarbij het belang van de organisatie als geheel het uitgangspunt is.

Als adviseur en procesmanager is Rick een duidelijke spreker die de taal kent van het bestuur maar ook van de medewerkers. To the point, professioneel en doelgericht.

Als manager is Rick met recht een people manager te noemen. Het doel is leidend maar daarbinnen is ruimte voor de verschillen van de individuele mens.

Rick is gecertificeerd Prince2 Practitioner en KING e-adviseur.

 

MSc Economics (1980)

Born: Curaçao, Netherlands Antilles

Rick Spierings

Living in: Amsterdam

bezieling in projecten, resultaat in zaken

Spyridon

 Over Spyridon